MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken
X

Bedankt voor je bezoek! | Tot ziens in 2025! 

Op vrijdag 15 februari en zaterdag 16 februari organiseert het ABN AMRO World Tennis Tournament een unieke coachsessie voor Nederlandse tennistrainers, -coaches en -leraren.

Reserveren voor de coachsessie ie helaas niet meer mogelijk.

Gastdocent is niemand minder dan Toni Nadal, een van de meest succesvolle coaches in de historie. Hij leidde zijn neef Rafael Nadal naar 75 toernooioverwinningen, waaronder 16 Grand Slams. Tegenwoordig staat hij aan het hoofd van de Rafa Nadal Academy op Mallorca, waar ze de nieuwe generatie Spaanse toppers opleiden.

Tijdens de sessie op het ABN AMRO World Tennis Tournament zal hij de ideeen achter zijn succesvolle werkwijze delen. In zowel een presentatie als een on-court clinic geeft hij nieuwe inspiratie aan de Nederlandse opleiders. De sessie levert bovendien 4 PO Punten op voor de KNLTB licentie.

Programma vrijdag 15 februari

10.00 uur Deuren van Rotterdam Ahoy geopend
11.30 uur Aanvang sessie Toni Nadal
12.45 uur Einde sessie Toni Nadal
13.00 uur Bezoek aan de wedstrijden van het 46e ABN AMRO World Tennis Tournament mogelijk
 

Programma zaterdag 16 februari

10.00 uur Deuren van Rotterdam Ahoy geopend
10.15 uur Aanvang sessie Toni Nadal
12.00 uur Einde sessie Toni Nadal
aansluitend is bezoek aan de halve finale wedstrijden van het middagprogramma van het 46e ABN AMRO World Tennis Tournament mogelijk
 

Inschrijven

Het aantal plaatsen voor de sessie is beperkt. De kosten voor deelname bedragen 45 euro (incl BTW) en met je ticket ben je ook direct welkom bij de middagsessie van het ABN AMRO World Tennis Tournament (de kwartfinales op vrijdag, de halve finales op zaterdag).

De vrijdagsessie en de zaterdagsessie zijn beiden volgeboekt, inschrijven is niet meer mogelijk.