MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

Bezoek samen met je team de competitie dag!

De dinsdag, 14 februari 2023, van de toernooiweek van ABN AMRO Open staat voor aanstaande 50e editie in het teken van Competitie Dag. Kom samen met je competitieteam naar het toernooi in Rotterdam Ahoy. Het belooft niet alleen een dag vol toptennis te worden, maar nog veel meer! Ontdek hieronder wat je allemaal kunt beleven tijdens de jubileumeditie en koop je tickets.
 

Beleef ABN AMRO Open met jouw competitieteam


Bij een bezoek aan de ABN AMRO Open in Rotterdam zie je niet alleen spelers uit de wereldtop van dichtbij spelen. Heel Ahoy is omgetoverd tot een sportief paradijs waar je je uren kunt vermaken wanneer je niet aan de courts zit. Met daarnaast een grote verscheidenheid aan shop mogelijkheden, stijlvolle eet- en drinkgelegenheden en entertainment is dit een dag waar je bij wilt zijn! Het volledige programma en speelschema ontdek je in aanloop naar het toernooi op de website.

Kom je met je team naar de nieuwe Competitie Dag op 14 februari, dan:

  • Ontvang je een sportieve goodiebag. OP=OP, dus wees er op tijd bij die dag!
  • Kun je met je team een groepsreservering maken voor een heerlijk menu arrangement in Restaurant Seventy One, een gloednieuw restaurant in Ahoy. Zo kun je gezellig eten samen, ben je in de buurt van het centre court én mis je niets van het toernooi.
  • Kun je samen met je team een clinic boeken op het Show Court in Sport Plaza op diezelfde dag. Niet alleen tennis kijken, maar ook zelf actief aan de slag gaan!

 

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en koop snel je tickets voor de ABN AMRO Open in februari 2023 in Rotterdam Ahoy.

TICKETS