Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Culinair genieten

Download onze digitale cateringbrochure en ontdek de diverse mogelijkheden die het ABN AMRO Open op culinair vlak te bieden heeft. Graag laten we u en uw gasten nader kennismaken met het uitgebreide aanbod. Hieronder alvast een korte omschrijving van de toprestaurants en unieke horecagelegenheden die gehuisvest zijn op ons toernooi. 

Annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van uw reservering.

Grand Cafe

Ook dit jaar zal het Grand Café terugkeren op de bijzondere locatie in de doorgang van Shops & Bites naar The Club.

Sushi Bar

Deze old favourite mag niet ontbreken op het ABN AMRO Open. De sushi blijft als vanouds overheerlijk.

The Harbour Club

Met verschillende vestigingen in binnen- en buitenland slaat dit restaurant opnieuw zijn vleugels uit in The Club. Voor een mooi glas champagne, in combinatie met heerlijke seafoodgerechten, kunt u ook hier terecht voor lunch en diner.

Lemon Tree

Mario Ridder, topchef van restaurant Joelia, komt tijdens deze editie van het ABN AMRO Open terug met Lemon Tree. Het restaurant kenmerkt zich door een lichte keuken met in elk gerecht, zoals de naam al doet vermoeden, een citrustouch.

Bierboutique

Wie van speciaalbier houdt, kan zijn hart ophalen in de pop-up vestiging van de Bierboutique op het ABN AMRO Open. Op het menu staat, behalve diverse soorten bier, voor elk wat wils. Come drink and eat with us.

Chefs Table

Vier sterrenchefs pakken dit jaar opnieuw uit met de succesvolle Chefs Table tijdens het ABN AMRO Open. Voor zowel de lunch als het diner neemt iedere chef één van de vier gangen voor zijn rekening. Een unieke ervaring in een bijzondere setting!

Fausto

Cateraar Oseven prolongeert dit restaurant met smaken en recepturen uit de Italiaanse keuken. Klassiekers zonder opsmuk, maar vooral puur en goed van kwaliteit en smaak. In ons eigentijdse restaurant met robuuste uitstraling, waant u zich op reis in een metropool met zijn trendy restaurants. Schuif aan voor een snelle lunch of een exquise diner in Fausto.