Menu
NLMenu
EN

Zoeken

Zoeken

Afrojack en ABN AMRO World Tennis Tournament slaan handen ineen

10 Januari 2018
Afrojack en ABN AMRO World Tennis Tournament slaan handen ineen

Als de spelers straks het center court van Rotterdam Ahoy betreden voor het 45e ABN AMRO World Tennis Tournament, doen ze dat op de muziek van de wereldberoemde DJ Afrojack. Afrojack creëert deze muziek speciaal voor het toernooi. Op de slotdag zal hij bovendien de show verzorgen in aanloop naar de finale.

Het past in de lijn die het toernooi al langer inzet en waarbij sport en entertainment hand in hand gaan. Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Afrojack en Rotterdam Ahoy hebben natuurlijk een sterke band. Hij verzorgde hier al uitverkochte shows en slaat voor ons de brug naar een jong publiek, dat we graag aan het toernooi willen binden.”

De wereldberoemde DJ en producer ontwikkelt speciaal voor het evenement nieuwe muziek. Deze zal tijdens het toernooi in première gaan.

Mark Labrand

Afrojack is niet de enige toevoeging aan het uitgebreide entertainment programma. Mark Labrand, bekend van het dagelijkse middagprogramma op Radio 538, neemt dagelijks de presentatie van de eerste avondwedstrijd voor zijn rekening. Rondom het center court zal hij zorgdragen voor een uitgebreid entertainment programma, waarin onder meer de nieuw ingevoerde mascotte Ballie een belangrijke rol krijgt. Tijdens de andere wedstrijden is de presentatie in de vertrouwde handen van Edward van Cuilenborg.

Ambassadeur Jan Kooijman

Rondom het toernooi zal Jan Kooijman als ambassadeur diverse activiteiten verzorgen. Hij presenteert bijvoorbeeld de loting, die in het kader van het 45-jarige jubileum op het Stadhuis van Rotterdam plaats zal vinden. Daarnaast zal hij online een blik achter de schermen geven en met diverse topspelers in gesprek gaan.

Richard Krajicek: "Het mooie aan Mark Labrand en Jan Kooijman is dat het tennisliefhebbers in hart en nieren zijn en ieder vanuit hun eigen specialiteit een bijdrage leveren. Zij vormen daarmee een uitstekend match met het toernooi.”Terug naar overzicht