Menu
NLMenu
EN

Zoeken

Zoeken

Culinair samenspel van vier topchefs

19 Januari 2018
Culinair samenspel van vier topchefs

Het ABN AMRO World Tennis Tournament staat al jarenlang bekend om de unieke hospitality- en netwerkmogelijkheden. Aan het toch al uitgebreide aanbod aan restaurants in het VIP-dorp 'The Club’ is dit jaar wederom een Chefs Table toegevoegd.

Met Fred Mustert (restaurant Fred), Erik van Loo (Parkheuvel) en Jos Grootscholten (Restaurant Perceel), samen goed voor 6 Michelinsterren, heeft Mario Ridder een bijzonder 4-gangen menu samengesteld. Elke chef neemt een gerecht voor zijn rekening en vult dit in met een signature dish. Uiteraard wordt het menu gecombineerd met een passend wijnarrangement.

MENU
Erik        Nieroogkreeftjes / tandori / limoen / gazpacho en krokante olijven brique
Mario    Crème brûlée / paling en ganzenlever
Jos         Entrecôte / stroganoff en eendenlever
Fred      Sinaasappel / rijstpudding / gepofte rijst en basilicum

Initiatiefnemer van de Chefs Table is Mario Ridder van restaurant Joelia. Hij is al enkele jaren met zijn restaurants aanwezig op het ABN AMRO World Tennis Tournament.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Dat we naast vier top-10 tennissterren ook zes Michelinsterren in het toernooi mogen begroeten is natuurlijk uniek. Het is mooi dat we onze bezoekers op meerdere manieren topkwaliteit voor kunnen schotelen."Terug naar overzicht