Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Grigor Dimitrov heeft handen vol aan Filip Krajinovic

15 Februari 2018
Grigor Dimitrov heeft handen vol aan Filip Krajinovic

Grigor Dimitrov zuchtte nog maar eens diep na zijn overwinning in de tweede ronde van het ABN AMRO World Tennis Tournament op Filip Krajinovic. De als tweede geplaatste Bulgaar had zijn handen vol aan de 25-jarige Serviër Filip Krajinovic: 7-6 (4), 7-5.

Van enig krachtsverschil was in de openingsset geen sprake, maar Krajinovic ging aan het einde van de tiebreak in de fout. Bij een 5-4 voorsprong van Dimitrov sloeg Krajinovic eerst een dubbele én maakte daarna een onnodige fout.

"Het was inderdaad close,” vertelde na afloop Dimitrov, die 2017 eindigde met de titel tijdens de ATP Finals in Londen. "Het liep tegen een goede speler als Krajinovic allemaal niet zo als ik had gehoopt, maar op de belangrijke punten heb ik wel toegeslagen. Ik kom steeds beter in mijn ritme nadat ik drie weken niet heb gespeeld.”

De 26-jarige Grigor Dimitrov, de nummer vijf van de wereldranglijst, speelt vrijdagmiddag in de kwartfinales  tegen het Russische talent Andrey Rublev, die in de tweede ronde de Bosniër Damir Dzumhur versloeg: 6-4, 7-6 (4).Terug naar overzicht