Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Jasper Smit en Jesse Timmermans winnaars Supermatch in dubbelspel tegen Robin Haase/Matwé Middelkoop

10 Februari 2018
Jasper Smit en Jesse Timmermans winnaars Supermatch in dubbelspel tegen Robin Haase/Matwé Middelkoop

Jasper Smit (links op de foto) en Jesse Timmermans zijn de winnaars van de Supermatch tijdens de 45e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament.  De beste clubkampioenen van Nederland wonnen een wildcard voor het hoofdtoernooi van het dubbelspel. Het duo verrichtte zelf de loting voor het speelschema met als resultaat goede bekende tegenstanders in de eerste ronde: Robin Haase en Matwé Middelkoop. Zij verkeren in topvorm want de Nederlanders wonnen de dubbelspeltitel in Sofia. 

De ervaren Jasper Smit rekende in de beslissende ronde van de Supermatch af met Thorsten Sollie uit Oostvoorne (6-2, 4-6, 6-0), terwijl Jesse Timmermans in een spannend duel Alec Deckers - zoon van toernooidirecteur Richard Krajicek - versloeg: 6-4, 7-6 (9). De winnaars van de Supermatch moesten tijdens de loting enigszins lachen om het resultaat. "Dit zijn jongens die wij natuurlijk goed kennen,” vertelde Smit (36), die verantwoordelijk voor deze loting was. "Ik deed dat met mijn linkerhand, die wel meer geluk brengt. Toch had ik eigenlijk gehoopt op internationale tegenstanders.”

Jasper Smit (36) en Jesse Timmermans (28) worden in het dubbelspel als coach door voormalig wereldkampioen Jacco Eltingh bijgestaan.Terug naar overzicht