Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Rojer en Tecau nemen eerste hindernis in dubbelspel

13 Februari 2018
Rojer en Tecau nemen eerste hindernis in dubbelspel

Jean-Julien Rojer en Horia Tecau wonnen het dubbelspel in 2015 tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament en ook dit jaar behoren zij weer tot de titelkandidaten. De nummers vier van de plaatsingslijst versloegen met tweemaal 6-4 de Spanjaarden Marc Lopez en Feliciano Lopez.

Het was geen schande dat Thiemo de Bakker en Sander Arends hun eerste ronde in het dubbelspel van het duo Oliver Marach en Mate Pavic verloren. De Oostenrijker en de Kroaat boekten hun vijftiende zege op rij in 2018. Na de toernooizeges in Doha, Auckland en op de Australian Open behielden de nummers twee van de plaatsingslijst hun ongeslagen status met een nipte zege op het gelegenheidsdubbel De Bakker/Arends: 6-4, 1-6, 11-9 (matchtiebreak). "Jammer maar wij hebben niet van de eerste de beste verloren,” treurde De Bakker, die in de single Robin Haase aan de andere kant van het net treft.

Voor Alexander en Mischa Zverev was de eerste ronde het eindstation. De routiniers Ivan Dodig en Rajeev Ram waren een maatje te groot voor de Duitse broers: 6-3, 6-2. Karen Khachanov toonde na zijn nipte nederlaag in de single tegen Philipp Kohlschreiber veerkracht in het dubbelspel. De Rus versloeg samen met de Fransman Lucas Pouille het duo Rohan Bopanna/Edouard Roger-Vasselin: 6-4, 6-7 (5), 10-5.Terug naar overzicht