Menu
NLMenu
EN

Zoeken

Zoeken

Stan Wawrinka-Tallon Griekspoor op dinsdagavond

12 Februari 2018
Stan Wawrinka-Tallon Griekspoor op dinsdagavond

Stan Wawrinka won het ABN AMRO World Tennis Tournament in 2015, maar daarna speelde de 32-jarige Zwitser niet meer in Rotterdam Ahoy. De winnaar van drie Grand Slam-titels speelt dinsdag de eerste avondpartij om 19.30 uur tegen de Nederlander Tallon Griekspoor, die met een wildcard is toegelaten.

"Ik weet nog niet zo veel van Griekspoor,” bekende Wawrinka, die vorig jaar aan zijn knie werd geopereerd. "Met een beetje scouting bij de andere spelers zal ik wel aan informatie over Griekspoor komen.” De dinsdagavond wordt afgesloten met het duel tussen de Serviër Filip Krajinovic en het Canadese supertalent Felix Auger-Aliassime, die van toernooidirecteur Richard Krajicek een wildcard heeft ontvangen.

De tweede speeldag in Rotterdam Ahoy kent ook een aantrekkelijk middagpartij met wedstrijden van de geplaatste spelers Gilles Muller en David Goffin, die vorig jaar in Rotterdam de finale van Jo-Wilfried Tsonga verloor. De dinsdagmiddag wordt met een dubbelspel afgesloten van twee Nederlandse koppels: Robin Haase/Matwé Middelkoop-Jasper Smit/Jesse Timmermans. De laatste twee spelers wonnen de Supermatch van de nationale clubkampioenen.Terug naar overzicht