Menu
NLMenu
EN

Zoeken

Zoeken

Twee clubkampioenen maken kans op het centre court

04 December 2017
Twee clubkampioenen maken kans op het centre court

Jacco Eltingh staat het gelegenheidsduo bij tijdens ABN AMRO World Tennis Tournament 2018

Niet alleen wereldtoppers geven van 12 t/m 18 februari acte de présence in Rotterdam, tennistalenten die dromen van het centre court van Ahoy maken ook dit jaar kans om deel te nemen aan het ABN AMRO World Tennis Tournament.  Komend jaar biedt het toernooi twee clubkampioenen de mogelijkheid om gezamenlijk deel te nemen aan het dubbelspeltoernooi.

De Supermatch is onderdeel van de samenwerking tussen het ABN AMRO World Tennis Tournament, Rotterdam Ahoy, de KNLTB en ABN AMRO. Komend jaar maakt voor de zesde keer een amateurtennisser kans op een plek in Rotterdam Ahoy. Anders dan voorgaande jaren worden er in 2018 twee clubkampioenen geselecteerd, die als gelegenheidsduo deelnemen aan het dubbelspeltoernooi.

De twee kampioenen nemen het straks in Ahoy op tegen de absolute wereldtop. Vanuit de KNLTB zal Jacco Eltingh de twee spelers begeleiden. Samen met Paul Haarhuis vormde Eltingh Nederlands meest succesvolle dubbel duo ooit. "Jacco kan de twee clubkampioenen natuurlijk alle ins en outs van het dubbelspel bij brengen,” aldus toernooidirecteur Richard Krajicek "Het wordt voor de twee winnaars sowieso een unieke ervaring, als deelnemer van het toernooi krijgen ze tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament toegang tot het spelershotel, spelersrestaurant en alle andere spelersfaciliteiten. Bovendien zullen de overige deelnemers een beroep op hen doen als trainingspartner.”   

"We vinden het mooi om een bijdrage aan dit unieke initiatief te leveren.”, aldus Technisch Directeur van de KNLTB Jacco Eltingh, "de Supermatch heeft er voor gezorgd dat het clubkampioenschap weer echt iets is geworden om naar uit te kijken. Daarmee helpen we de clubs natuurlijk ook.”

Clubkampioenen kunnen vanaf vandaag individueel inschrijven. De eerste horde om deelname aan de 45e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament af te dwingen is op 26, 27 en 28 januari 2018 bij s.v. Victoria in Rotterdam. De finales vinden plaats in Rotterdam Ahoy tijdens het kwalificatietoernooi op zaterdag 10 februari 2018. De twee winnaars vormen een gelegenheidsduo en nemen het samen op tegen de wereldtop op het centre court van Rotterdam Ahoy.

Inschrijven
Inschrijven kan t/m 31 december 2017 via www.abnamrowtt.nl/acties/supermatchTerug naar overzicht