Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Daniil Medvedev zet zegereeks voort

13 Februari 2019
Daniil Medvedev zet zegereeks voort

Daniil Medvedev schreef afgelopen zondag het ATP-toernooi in het Bulgaarse Sofia op zijn naam. De Rus, die maandag zijn 23ste verjaardag vierde, heeft de draad tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament weer opgepakt. Medvedev versloeg in de eerste ronde de Fransman Jeremy Chardy: 7-6 (2), 6-2.

"Het is altijd moeilijk om na een toernooizege er bij het volgende toernooi gelijk weer te staan,” bekende Daniil Medvedev, die de zestiende plaats op de wereldranglijst bezet. "Ik speelde tegen Chardy niet mijn beste tennis, maar het bereiken van de volgede ronde is het belangrijkste. Ik bekijk het altijd wedstrijd voor wedstrijd en dat doe ik ook in Rotterdam.”

Medvedev speelt donderdag in de tweede ronde tegen de Spaanse routinier Fernando Verdasco.

Marton Fucsovics verloor zondag in Sofia de finale van Daniil Medvedev, maar de 27-jarige Hongaar heeft zich in Rotterdam goed hersteld. De nummer 38 van de ATP-ranking was verantwoordelijk voor de uitschakeling van voormalig toernooiwinnaar Martin Klizan: 7-6 (4), 6-4. Fucsovics treft in de tweede ronde de als negende geplaatste Nikoloz Basilashvili.Terug naar overzicht