Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Jean-Julien Rojer en Horia Tecau in dubbelspelfinale

16 Februari 2019
Jean-Julien Rojer en Horia Tecau in dubbelspelfinale

De finaledag van de 46e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament begint met een bekend gezicht op het centre court van Rotterdam Ahoy. De Nederlander Jean-Julien Rojer gaat het met zijn vaste partner Horia Tecau in de dubbelspelfinale opnemen tegen het gelegenheidskoppel Henri Kontinen/Jeremy Chardy.

Rojer en Tecau rekenden in de halve eindstrijd af met het duo Rajeev Ram/Joe Salisbury: 3-6, 6-2, 10-7. "Eindelijk weer een finale,” glunderde de Roemeen Horia Tecau. "Wij hadden dit jaar nog geen partij samen gewonnen en dan is het geweldig dat het deze week weer zo goed gaat.”

Voor het achtste jaar is Jean-Julien Rojer erbij in Rotterdam, en voor de zesde keer met zijn inmiddels vaste partner Horia Tecau. Sinds hij de 34-jarige Roemeen aan zijn zijde heeft, haalde Rojer ook altijd het finaleweekend. Na een verloren eindstrijd in 2014 pakten ze een jaar later de titel. "Elke keer als ik hier de baan op loop, denk ik daar nog aan terug.” Rojer en Tecau zijn nog één zege van een tweede titel in Rotterdam verwijderd.Terug naar overzicht