Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Kids Day is terug, en hoe!?

24 Januari 2019
Kids Day is terug, en hoe!?

Woensdag 13 februari: Kids Day tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament. Overdag staat Rotterdam Ahoy in het teken van duizenden enthousiaste en sportieve kids die genieten van tennis en vele speciale activiteiten.

Programma
Dit jaar is het Kids Day programma helemaal vernieuwd:

15.00 - 15.30 Kids Persconferentie in het officiële perscentrum
17.00 - 17.15 Centre court clinic met Kim Clijsters, Richard Krajicek, Esther Vergeer en tennistoppers uit het toernooi
17.15 - 17.20 Stel jouw tennisvraag aan één van de spelers
17.20 - 17.35 Centre court clinic met Kim Clijsters, Richard Krajicek, Esther Vergeer en tennistoppers uit het toernooi
17.35 - 17.40 Stel jouw tennisvraag aan één van de spelers
17.40 - 17.55 Centre court clinic met Kim Clijsters, Richard Krajicek, Esther Vergeer en tennistoppers uit het toernooi
17.55 - 18.00 Live optreden van Vinchenzo

Kids Persconferentie
Net als andere jaren krijgen 50 kinderen de kans om deel te nemen aan de Kids Persconferentie. Zij kunnen hun vragen stellen aan één van de spelers uit het toernooi in het officiële perscentrum van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Kwalificeren doe je op Sports Plaza.

Centre court clinics*
Ben jij een echte tennisfan en heb je altijd al willen weten hoe het is om op centre court te staan? Kwalificeer je dan met jouw vereniging tijdens Kids Day op Sports Plaza voor één van de drie centre court clinics! Voor je het weet sta je tegenover Richard Krajicek, Esther Vergeer, Kim Clijsters en toppers uit het toernooi. Tijdens deze sessie op centre court zijn alle kinderen welkom op de 1e ring.

Stel jouw tennisvraag!
Vergeet niet alvast een vraag te verzinnen voor een van de spelers. Edward van Cuilenborg & Edwin Elzinga lopen rond op de 1e ring en helpen jouw vraag te stellen aan één van de toppers.

Live optreden van Vinchenzo
Vinchenzo, bekend van The Voice of Holland, treedt op op Kids Day! Naast zingen kan hij ook nog tennissen. Dus wie weet sta jij straks in de Ahoy Arena te dansen op de muziek van Vinchenzo met onze mascotte Ballie, dat is pas een spectaculaire afsluiting van Kids Day!

Overige activiteiten
Ook op Sports Plaza en Shops & Bites is er genoeg  te doen voor alle kids.

Een greep uit de activiteiten:

  • KNLTB Challenges
  • ABN AMRO Ballenkids Wall
  • ABN AMRO WTT Servicekanon
  • ABN AMRO Mega Tennis Tafel
  • Rolstoelclinics met Marc Kalkman & Esther Vergeer
  • Petje op, petje af tennisquiz
  • Padel
  • Signeersessies met topspelers
  • Foto-acties met de topspelers uit het toernooi
  • Live radio-uitzendingen

 

Meer informatie
Voor Kids Day op woensdag geldt een speciaal tarief van € 17 (incl. servicekosten) voor groepen kinderen t/m 12 jaar. Minimaal aantal te bestellen tickets is vier. Per 10 kinderen mag er één begeleider voor het speciale tarief van € 17 mee. Tickets voor Kids Day zijn alleen telefonisch te verkrijgen via 0900 235 24 69 (€ 0,45 per minuut) en aan de Kassa van Ahoy. De kassa in Ahoy is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Van 1 december t/m 15 februari zal ook de Kassa van Ahoy elke woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur weer open zijn met een box office op het voorterrein bij Rotterdam Ahoy (alleen betalen met PIN).

De eerste duizend kinderen die een kaart bestellen voor Kids Day helemaal gratis een uniek Quick / ABN AMRO World Tennis Tournament shirt cadeau.

*Onder voorbehoud van beschikbaarheid centre court. We verwelkomen je graag met jullie tennisteam om 16.45 uur bij het verzamelpunt op Sports Plaza. Enkel kinderen en 1 begeleider mogen mee naar het centre court.

 Terug naar overzicht