Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Alle ballen verzamelen! Lever je oude tennisballen in en maak kans op mooie prijzen!

23 Januari 2020
Alle ballen verzamelen! Lever je oude tennisballen in en maak kans op mooie prijzen!
Wist je dat er jaarlijks zo’n 300 miljoen tennisballen bij het afval belanden? Dat is eeuwig zonde, want ze zijn gemaakt van rubber en vilt: veelzijdig materiaal dat ook nog eens lang meegaat. Tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament zamelen we oude tennisballen in om er nieuwe van te laten maken: Sustainaballs. Ook worden de versleten ballen verwerkt in unieke Circular sneakers die je op het toernooi kunt winnen.
 
#GameChangers op het WTT
Als hoofdsponsor van het ABN AMRO World Tennis Tournament gaan we voor een zo duurzaam mogelijk toernooi. We geloven in de kracht van Game Changers: mensen, momenten of innovaties die het spel voorgoed veranderen, en de koers bepalen naar een betere wereld. Daarom toveren we dit jaar oude tennisballen om tot nieuwe Sustainaballs, en verwerken we tennisbalmateriaal in de Circular: een retro sneaker die door alle lijnrechters en ballenkinderen wordt gedragen.
 
Lever jouw oude tennisballen in en maak kans op mooie prijzen!
Heb je oude tennisballen over? Lever ze in op het WTT of bij een tennisvereniging bij jou in de buurt. Als je ook nog je gegevens achterlaat, maak je kans op mooie prijzen, zoals een paar limited edition Circular sneakers. 
 
Kijk voor meer informatie op abnamrowtt.nl/alleballenverzamelen.


Terug naar overzicht