MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

Filip Krajinovic maatje te groot voor Tallon Griekspoor

11 Februari 2020

Tallon Griekspoor ontpopte zich tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament de laatste twee jaar met overwinningen op Stan Wawrinka en Karen Khachanov als een reuzendoder, maar de 23-jarige Amsterdammer bleef deze keer in de eerste ronde steken. Griekspoor verloor van de Serviër Filip Krajinovic: 4-6, 1-6.

Tallon Griekspoor: "Het is natuurlijk niet vanzelfsprekend dat ik hier win. Ik begon matig en kreeg gelijk een break om mijn oren. Bij 5-4 in de eerste set kon ik de partij helaas niet kantelen. Filip Krajinovic speelde daarna vrij uit en kon je zien dat hij de nummer veertig van de wereld is.”

"Ik was gewaarschuwd voor het goede spel van Griekspoor,” vertelde de 27-jarige Filip Krajinovic (rechts op de foto). "Hij speelt in eigen land en heeft hier een aantal goede spelers verslagen. Ik verdiende om deze wedstrijd te winnen. Helemaal toen het in de tweede set ging lopen.”

Filip Krajinovic speelt donderdag in de tweede ronde tegen de winnaar van de ontmoeting Daniil Medvedev-Vasek Pospisil.Terug naar overzicht
Filip Krajinovic maatje te groot voor Tallon Griekspoor