Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Medvedev: 'Ik speelde niet goed genoeg’

12 Februari 2020
Medvedev: 'Ik speelde niet goed genoeg’

De als eerste geplaatste Daniil Medvedev stond een klein uur na zijn nederlaag tegen Vasek Pospisil netjes in de internationale pers te woord. "Ik speelde niet goed genoeg,” was zijn eerlijke commentaar. "Ik moest gewoon beter spelen om hem te verslaan. En ik had mijn kansen. Als ik iets beter had gespeeld, had de partij heel anders kunnen lopen. Ik voelde als de nummer één van de plaatsingslijst geen extra druk, want ik speel altijd voor mezelf.”

Daniil Medvedev had de afgelopen dagen veel op de banen van Rotterdam Ahoy getraind terwijl Vasek Pospisil zondag nog de finale in Montpellier had verloren. "Het was een jongen vol zelfvertrouwen en dat merkte je aan alles. Ik kende op mijn trainingen ups-and-downs. Vooraf wist ik al dat dit een moeilijke partij zou gaan worden. Wij gaan nu de komende dagen hard trainen voor het toernooi van volgende week in Marseille.”

Tevens kwam Daniil Medvedev met de toezegging dat de Rus volgend jaar van 6 tot en 14 februari wederom op het ABN AMRO World Tennis Tournament is te bewonderen.Terug naar overzicht