Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Mooi deelnemersveld kwalificatietoernooi

21 Januari 2020
Mooi deelnemersveld kwalificatietoernooi

De inschrijving van het kwalificatietoernooi voor het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament is gesloten. Er is een mooi deelnemersveld, volledig bestaand uit spelers uit de mondiale top-80. Het kwalificatietoernooi, wordt op 8 en 9 februari gespeeld in Rotterdam Ahoy.

Aljaz Bedene

SLO

55

Alexander Bublik

KAZ

56

Marton Fucsovics

HUN

67

Richard Gasquet

FRA

60

Pierre-Hugues Herbert

FRA

64

Philipp Kohlschreiber

GER

79

Mikhail Kukushkin

KAZ

68

Feliciano Lopez

ESP

57

John Millman

AUS

47

Vasek Pospisil

CAN

73

Gilles Simon

FRA

61

Joao Sousa

POR

59

Mikael Ymer

SWE

78

 

Het kwalificatietoernooi biedt de bezoeker de mogelijkheid om ook in het weekend voorafgaand al tennis op zeer hoog niveau te bekijken. Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Zeker met nu ook nog de Sunday Funday op zondag gaat het kwalificatieweekend bijzonder worden. Het is mooi dat we ook de bezoekers dan al een aantal mooie namen voor kunnen schotelen.”

Tijdens het kwalificatietoernooi zullen ook drie Nederlandse spelers in actie komen. De deelnemers, die allemaal op basis van een wildcard worden toegelaten, worden binnenkort bekend gemaakt.

Kwalificatietoernooi bezoeken

Toegangskaarten voor het kwalificatietoernooi zijn te koop op de dag zelf bij de Kassa van Rotterdam Ahoy of via www.abnamrowtt.nl.

Sunday Funday

Sunday Funday is een nieuwe themadag speciaal gericht op de jongste tennisfans. Op zondag 9 februari 2020 van 10:00 tot 17:00 uur kunnen duizenden kids genieten van een tennisfeest in Rotterdam Ahoy. Behalve de kwalificatiewedstrijden kunnen ze trainingen van de toppers meemaken, een balletje slaan op centre court en een spetterend optreden van Vinchenzo bekijken.Terug naar overzicht