Menu
NLMenu
EN

Zoeken

Zoeken

Ballenkinderen gezocht!

15 November 2020
Ballenkinderen gezocht!

Geen ABN AMRO World Tennis Tournament en Wheelchair Tournament zonder ballenjongens en -meisjes!

We zijn voor het aankomende ABN AMRO World Tennis Tournament 2021 weer op zoek naar sportieve kinderen in de leeftijdscategorie 12 t/m 15 jaar die het talent en de ambitie hebben om ballenjongen of -meisje te worden. Ben jij helemaal gek van tennis en lijkt het je fantastisch om tussen alle tennistoppers op het centre court van Rotterdam Ahoy te staan? Meld je dan nu aan en maak kans om ballenjongen of -meisje te worden bij het ABN AMRO World Tennis Tournament 2021!

Volgends de huidige planning organiseren we in de kerstvakantie in Rotterdam onze jaarlijkse selectiedag, waarop een groep de kans krijgt zich te laten zien. Je bent natuurlijk niet zomaar ballenjongen of -meisje. Je hebt daarvoor voldoende enthousiasme, balgevoel en spelinzicht nodig. Door middel van een aantal oefeningen kun je ons laten zien wat je in huis hebt!

De inschrijving is inmiddels gesloten

Alle kids die zich hebben aangemeld ontvangen rond 10 december bericht of zij zijn uitgenodigd voor de ABN AMRO ballenkids selectiedag. 

Belangrijke informatie voor ouder(s) / verzorger(s): 

Om straks als ballenjongen of -meisje tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament op het centre court van Rotterdam Ahoy te kunnen staan, moet uw zoon of dochter beschikbaar zijn op:

* Op zondag 3 januari 2021 - Selectiedag in de RDM Loods in Rotterdam

* Zaterdag 23 en zondag 24 januari 2021 (oefendagen)
* Zaterdag 6 en zondag 7 februari 2021 (kwalificatie ABN AMRO World Tennis Tournament)
* Zo veel mogelijk, ook overdag, beschikbaar tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament 2021 (8 t/m 14 februari). Overdag betekent van 10.00 tot 19.30 uur. Avond betekent tot einde wedstrijden, dit kan ook na middernacht zijn.

Vooraf toestemming van school is noodzakelijk.

Aanmelden is mogelijk tot en met 10 december. Direct daarna ontvangen alle ingeschreven kinderen bericht of ze wel of niet zijn uitgekozen voor de selectiedag.

 Terug naar overzicht