Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Sports Plaza

Kom in actie op Sports Plaza! Het ABN AMRO Open is veel meer dan alleen een tennistoernooi, het is ook een compleet dagje uit. Kom zelf in actie in ons sportieve paradijs Sports Plaza en doe mee aan een clinic of de VR challenge. Of word jij het 'servicekanon’ van 2023?

 

Het geheel vernieuwde Sports Plaza vult ook dit jaar weer een complete hal, vol met leuke, grappige en sportieve activiteiten. Zo zijn er elk half uur tennis clinics. Er zijn service clinics met Martin Verkerk, en ook topcoach Sven Groeneveld is aanwezig om je tennis skills op een hoger niveau te brengen. De clinics zijn gratis toegankelijk.


Servicekanon

Wegens succes geprolongeerd: het servicekanon! Laat de snelheid van je service meten in de servicekooi. Serveer jij het hardst van allemaal? Dan heb je geluk: de dame en de heer die het hardst serveren winnen kaarten voor de finale van het ABN AMRO Open.


Tennis with the stars

Sla een balletje mee met de toppers op Sports Plaza, en houd vooral de Close App in de gaten zodat je weet welke spelers langskomen.


Op de foto met Ballie

Onze mascotte Ballie is de hele week aanwezig. Aan het eind van de middag geeft hij elke dag een clinic op Sports Plaza, ’s avonds is hij rond het centre court te bewonderen.


Wheelchair Clinics

Wil je zelf eens proberen hoe rolstoeltennis gaat? Dagelijks zijn er wheelchairclinics, met medewerking van toernooidirecteur Esther Vergeer en de spelers van het ABN AMRO Open.


KNLTB Talent Challenges

Het is nieuw, het is interactief en het is fun: doe mee met VR Tennis adventure, de interactieve muur, de energy floor en de bounce challenge.


Disco clinics

Knappe jongen of meid die stil kan blijven staan bij de Disco Clinics! Onder leiding van Ballie en onze ABN AMRO Open DJ beleef je de ultieme muziek- en tennisshow.