MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken
X

Mis het niet! Al vier top-10 spelers aangekondigd. | Koop nu je TICKETS!

Maak nu kans op een potje tennis spelen met Medvedev

Jij kunt nu kans maken op een ontmoeting met de nummer 3 van de wereld: Daniil Medvedev! Niet zomaar een ontmoeting, want je mag samen met hem de baan op in Rotterdam Ahoy om een potje te spelen. Wil jij je skills laten zien? Laat ons weten waarom jij zou willen tennissen met Daniil tijdens het ABN AMRO Open: de leukste inzending wint en mag het tegen hem opnemen. 

Hoe je kunt winnen 

Kans maken op een ontmoeting met Daniil in Rotterdam waarbij je tegen hem kunt spelen, en je dag of avond op het ABN AMRO Open écht helemaal afmaken? Dat is gemakkelijk: vul het formulier in waarin je ons vertelt waarom jij met hem wilt tennissen. Heb je jouw reden ingestuurd, dan doe je mee met de actie.

Voorwaarden 
•    Reacties dienen te worden ingestuurd via het formulier op deze pagina voor vrijdag 3 november.
•    De leukste inzending wint tickets voor 2 personen zodat ze Rotterdam Ahoy, waar dan het ABN AMRO Open plaatsvindt, kunnen betreden. Je wint dus niet alleen een ontmoeting met Daniil; maar kunt ook de rest van de dag tennis kijken!
•    Per e-mail (die is ingevuld in het formulier) ontvangt de winnaar bericht in november.
•    Al kaarten gekocht voor 2024? Geen zorgen, dan kun je nog steeds meedoen met de actie door het formulier in te vullen.

DOE MEE EN VUL HET FORMULIER IN