MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

Kids Day

Van 10 t/m 18 februari opent Rotterdam Ahoy haar deuren voor het ABN AMRO Open. Tijdens de dagsessie op woensdag 14 februari staat Rotterdam Ahoy in het teken van duizenden enthousiaste en sportieve kids die genieten van tennis en vele speciale activiteiten! Woensdagmiddag is al jaren een fenomeen voor kinderen tot en met 12 jaar, met een uitgebreide programmering en diverse sportactiviteiten in en rondom de Sports Plaza.
 

SPECIAAL PROGRAMMA OP KIDS DAY

Op de woensdagmiddag zijn er allerlei activiteiten speciaal voor deze dag geprogrammeerd. Wat je kunt verwachten? Een speciale kids persconferentie om die brandende vraag eindelijk aan favoriete spelers te kunnen stellen, clinics door topspelers of coaches om serves of trick shots te verbeteren én signeersessies om handtekeningen van helden te bemachtigen. Of natuurlijk zelf actief aan de slag in het levendige Sports Plaza! In combinatie met toptennis kijken op het centre court en de andere banen wordt je bezoek aan het tennistoernooi een onvergetelijke ervaring.

Het exacte programma, dat duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur, wordt in aanloop naar het toernooi bekendgemaakt. 
 

KAARTEN BESTELLEN MET SPECIAAL TARIEF

Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben wij op deze middag een speciaal tarief van €18,- per kind voor plaatsen op de 2e ring. Bestel de kaarten via de reguliere ticketshop! Selecteer de woensdagmiddag sessie en kies plaatsen op de 2e ring.

Daarnaast kan voor elke 10 kinderen ook één volwassen begeleider komen voor hetzelfde speciale tarief. Neem hiervoor contact op via ons contact formulier hier: https://help.ticketmaster.nl/hc/nl/requests/new?ticket_form_id=360000973073

 

KOOP TICKETS