Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Kids Day

Van 11 t/m 19 februari opent Rotterdam Ahoy haar deuren voor het ABN AMRO Open. Tijdens de dagsessie op woensdag 15 februari staat Rotterdam Ahoy in het teken van duizenden enthousiaste en sportieve kids die genieten van tennis en vele speciale activiteiten! Woensdagmiddag is al jaren een fenomeen voor kinderen tot en met 12 jaar, met een uitgebreide programmering en diverse sportactiviteiten in en rondom de Sports Plaza.
 

SPECIAAL PROGRAMMA OP KIDS DAY

Op de woensdagmiddag zijn er allerlei activiteiten speciaal voor deze dag geprogrammeerd. Wat je kunt verwachten? Een speciale kids persconferentie om die brandende vraag eindelijk aan favoriete spelers te kunnen stellen, clinics door topspelers of coaches om serves of trick shots te verbeteren én signeersessies om handtekeningen van helden te bemachtigen. Of natuurlijk zelf actief aan de slag in het levendige Sports Plaza! In combinatie met toptennis kijken op het centre court en de andere banen wordt je bezoek aan het tennistoernooi een onvergetelijke ervaring.

Het exacte programma wordt in aanloop naar het toernooi bekendgemaakt. 
 

KAARTEN BESTELLEN MET SPECIAAL TARIEF

Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben wij op deze middag een speciaal tarief van €18,- per kind voor plaatsen op de 2e ring. Bestel de kaarten via de reguliere ticketshop, die vind je hier! Selecteer de woensdagmiddag sessie en kies plaatsen op de 2e ring. In het dropdown menu kun je dan 'Kids t/m 12 jaar' selecteren.

Daarnaast kan voor elke 10 kinderen ook één volwassen begeleider komen voor hetzelfde speciale tarief. Mocht u als volwassene daarvan gebruik willen maken, neem dan contact op via info@abnamro-open.nl waarbij u vermeldt met hoeveel kinderen en volwassenen bent.

Liever op een andere dag of in de avond? Of zin om met je hele competitieteam te komen kijken? Lees dan meer over de Competitiedag op dinsdag!

KOOP TICKETS