Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Themadagen

Al 50 jaar lang komen fans naar Rotterdam Ahoy om de beste tennissers te bekijken. Naast tennis is er natuurlijk veel meer te beleven. Neem bijvoorbeeld deel aan een clinic in de Sportsplaza, of bezoek de lekkerste restaurants en winkels in de Shops & Bites hal.

Een belangrijk onderdeel van de belevenis tijdens ABN AMRO Open zijn de themadagen. Ook dit jaar organiseren we drie themadagen voor jong en oud.

Competitiedag | Dinsdag 14 februari

Het perfecte uitje voor jou en je competitieteam! Met deze tickets kun je namelijk niet alleen tennis kijken, maar ook zelf actief aan de slag gaan. Je kunt namelijk samen met je team een clinic boeken op het Show Court in Sport Plaza op diezelfde dag. Tevens kun je met je team een groepsreservering maken voor het gloednieuwe restaurant SeventyOne in Rotterdam Ahoy én ontvang je een sportieve goodiebag (op = op).

MEER INFORMATIE
 

Kids Day | Woensdag 15 februari

De woensdagmiddag is inmiddels een fenomeen voor vele jonge tennisliefhebbers. Tijdens het kidsprogramma hebben we ook dit jaar weer vele speciale activiteiten gepland. Zo kun je vragen stellen aan jouw favoriete spelers tijdens een speciale kids persconferentie. En wat dacht je van een clinic door spelers of hun coaches? Uiteraard is dit ook the place to be voor een handtekening van jouw tennis icoon.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gebruik maken van een speciaal verlaagd tarief. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

MEER INFORMATIE
 

#NextGen Day | 16 februari

Tijdens #NextGen Day kunnen leerlingen en studenten van middelbare scholen en MBO, HBO en WO instellingen een speciaal vakinhoudelijk of sportief programma volgen. Tijdens het vakinhoudelijke programma volg je presentaties van invloedrijke professionals in de sportwereld. Tijdens het sportieve programma vol je een groepsclinic van Nederlands toptrainer Sven Groeneveld (voormalig coach van o.a. Esther Vergeer en Maria Sharapova).

Leerlingen en studenten kunnen op deze dag gebruik maken van een verlaagd tarief van €20,- per persoon (in plaats van €43,50).

MEER INFORMATIE