MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

Bereikbaarheid

Of je nou met de auto, fiets, bus, trein of metro komt, Rotterdam Ahoy is altijd goed bereikbaar. Rotterdam Ahoy ligt namelijk dicht bij verschillende uitwegen van de snelweg en het openbaar vervoer. Bereid je goed voor op jouw bezoek aan het ABN AMRO Open en plan alvast je reis.

Navigatieadres:

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Voor alle actuele wegwerkzaamheden kijkt u op vananaarbeter.nl.

 

Openbaar vervoer

ABN AMRO Open stimuleert bezoekers om met het openbaar vervoer naar Ahoy te komen in verband met weinig beschikbare plekken op de parkeerplaats van Ahoy. Het is niet alleen de makkelijkste manier om Ahoy te bereiken, maar ook nog eens duurzaam. Ahoy is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Metro- en bushalte Zuidplein is op slechts vijf minuten loopafstand van Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijk je op www.9292ov.nl en ret.nl.

Houd er rekening mee dat je een OV-chipkaart nodig hebt om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koop je eenvoudig op Rotterdam Centraal Station bij de ingang van de metro. Je kan ook nu alvast een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET. Hier vind je ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Eigen vervoer

Je bereikt Rotterdam Ahoy via de Ring Rotterdam Zuid (A15). Mochten er bijzonderheden zoals werkzaamheden zijn, staat dit aangegeven in de agenda op de website van Rotterdam Ahoy. Neem voor actuele informatie ook een kijkje op: www.vananaarbeter.nl en www.bereikbareregiorotterdam.nl.

Parkeren

In verband met drukte verwachten wij weinig beschikbare plekken op de parkeerplaats van Rotterdam Ahoy. Voor een dagkaart betaal je hier € 19,-. Een dagkaart met parkeergarantie kost ook €19,00. Klik hier om de algemene voorwaarden parkeeraccommodaties van Rotterdam Ahoy in te zien.

Andere parkeermogelijkheden zijn de parkeergarage Zuidplein tegenover Rotterdam Ahoy (5 minuten loopafstand) of diverse P+R terreinen zoals de metrostations Slinge en Kralingse Zoom. Meer informatie: www.bereikbareregiorotterdam.nl en www.anwb.nl

Wegwerkzaamheden

Het kan natuurlijk gebeuren dat er op het moment van jouw bezoek wegwerkzaamheden plaats vinden. Kom niet voor verrassingen te staan en controleer dit van tevoren. Neem voor actuele informatie een kijkje op: www.vananaarbeter.nl en www.bereikbareregiorotterdam.nl.