MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Tennis en hospitality op wereldniveau

Als professional weet je hoe belangrijk het is om persoonlijk contact te onderhouden met relaties en klanten. Doordat je rekening moet houden met budgetten, groepsgroottes en oneindige keuzes, is het vinden van een passende oplossing voor relatiebeheer een uitdaging.

Het ABN AMRO Open heeft de oplossing voor relatiebeheer die perfect aansluit bij jouw behoeften. Zo kun je zorgeloos bouwen aan het vertrouwen, betere communicatie en loyaliteit van je klanten.

Bij het ABN AMRO Open bieden we unieke VIP belevingen die passen binnen ieders budget. Hospitality én tennis van wereldniveau staan al 50 jaar lang centraal op het tennistoernooi in Rotterdam Ahoy. Ontdek hieronder onze concrete mogelijkheden en betaalbare prijzen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke VIP ervaring voor jouw klanten!

INTERESSE? NEEM CONTACT OP 

 

VIP-DORP THE CLUB ALS CENTRALE ONTMOETINGSPLAATS VOOR VIP GENODIGDEN

Naast dat de tennis wereldtop van dichtbij te bewonderen is, wordt ieder jaar een sfeervol VIP-Dorp gebouwd op het toernooi in Rotterdam Ahoy. VIP-Dorp The Club is de centrale ontmoetingsplaats, exclusief voor zakelijk genodigden te bezoeken. Hier bevinden zich de suites waar je relaties kunt ontvangen. En waar toprestaurants bijzondere culinaire ervaringen bieden aan jouw genodigden.

Benieuwd hoe dat er eigenlijk uitziet? Bekijk de korte video en loop een rondje met toernooidirecteur Richard Krajicek.

 

ONTDEK ONZE ZAKELIJKE VIP-ARRANGEMENTEN

Op het ABN AMRO Open krijgt u de kans om de beste spelers ter wereld live in actie te zien. Voor de tennisliefhebbers die deze ervaring extra speciaal willen beleven, biedt het ABN AMRO Open diverse VIP-arrangementen aan. Deze arrangementen bieden exclusieve toegang tot de beste zitplaatsen, VIP-lounges en culinaire ervaringen, waardoor jouw relaties het toernooi op een onvergetelijke manier beleven.

Hieronder vindt u onze diverse zakelijke mogelijkheden voor de VIP-arrangementen.

BALKON ARRANGEMENT | €125 p.p.
CLUB PACKAGES | €239 p.p. per sessie
BACKSTAGE EXPERIENCE | €8.250 per sessie
CLUB MEMBER | Weekloge | vanaf €8.700 per week
PREMIUM CLUB MEMBER | Weeksuite | vanaf €44.500 per week
MEETINGS & SEMINARS
SPONSORING & ACTIVATIES

 

Lees alle opties nog eens rustig na in de hospitality brochure.

BEKIJK DE BROCHURE

 

Er al uit? Vul het bestelformulier hier in.

BOEK HIER DIRECT

 

ONTDEK IN ÉÉN KEER DE MOGELIJKHEDEN VIA EEN KORT KENNISMAKINGSGESPREK

Kies voor de ideale invulling van uw relatiebeheer. Via een kort (telefonisch of live) kennismakingsgesprek met het team van ABN AMRO Open ontdekt u in één keer alles over de mogelijkheden die bij u passen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke VIP ervaring voor uw klanten!

Plan een kennismakingsgesprek