Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Hospitality

TENNIS EN NETWERKEN OP WERELDNIVEAU

Van 11 t/m 19 februari 2023 vindt de 50e editie van het ABN AMRO Open plaats. Het toernooi, dat een rijke tennishistorie met legendarische winnaars kent én jaarlijks een top spelersveld garandeert, biedt het grootste netwerkplatform van Nederland.

Op zoek naar een unieke manier om samen met uw relaties te genieten van live toptennis?

Van ons sfeervolle VIP-Dorp The Club en logeplaatsen met verzorgde arrangementen, tot exclusieve suites en high quality culinaire ervaringen dankzij sterrenrestaurants: als één van de belangrijkste toernooien ter wereld creëren we voor u een topambiance, zowel op als naast de baan!


INTERESSE? NEEM CONTACT OP 

 

ONTDEK ONZE ZAKELIJKE VIP-ARRANGEMENTEN

Op het ABN AMRO Open heeft u de kans om de beste spelers ter wereld live in actie te zien. Voor de tennisliefhebbers die deze ervaring extra speciaal willen beleven, biedt het ABN AMRO Open diverse VIP-arrangementen, club packages en memberships aan. Deze arrangementen bieden exclusieve toegang tot de beste zitplaatsen, VIP-lounges en heerlijke culinaire ervaringen, waardoor u het toernooi op een onvergetelijke manier kunt beleven.

Met een VIP-arrangement bij het ABN AMRO Open geniet u van een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. Hieronder vindt u onze diverse zakelijke mogelijkheden voor de VIP-arrangementen.

Let op! De VIP arrangementen Club Packages zijn uitverkocht op de finaledag op zondag. Boek daarom snel uw Club Packages voor de andere dagen, of neem contact op voor de andere mogelijkheden!

 

 • VIP-DORP The Club: de centrale ontmoetingsplaats waar alle zakelijk genodigden kunnen netwerken in een sfeervolle omgeving
   
 • CLUB PACKAGES: bezoek het toernooi met een gezelschap waarvan u de grootte zelf bepaalt en geniet tijdens een sessie naar keuze van een volledig verzorgd VIP-arrangement. Prijs per persoon per sessie vanaf €259,-.
   
 • CLUB MEMBERSHIP: volg met uw relaties de hele week wedstrijden in uw eigen loge (6 of 10-persoons) aan het centre court. U heeft al een 6-persoons weekloge voor €8.300,-.
  • Voorkeur voor een flexible bezoek op 3 specifieke dagen? Ook dat is mogelijk voor €5.300,-.
    
 • PREMIUM CLUB MEMBERSHIP: naast een 10-persoonsloge aan het centre court, netwerken in uw eigen exclusieve hospitality suite in The Club. Week suite 45m2: €42.500 (per week).
  • Ook flexible af te nemen voor één of meerdere dagen i.p.v. de gehele week vanaf €6.750,-.
    
 • MEETINGS & SEMINARS: dagelijks kunt u ook meetings en seminars organiseren in het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre. Zo kunt u een inhoudelijke koppeling maken met uw diensten of producten. Prijs op aanvraag.
   
 • SPONSORING & ACTIVATIES: ontdek alle mogelijkheden.Lees alle opties nog eens rustig na in de hospitality brochure.

BEKIJK DE BROCHURE


Er al uit? Vul het bestelformulier hier in.

BOEK HIER DIRECTWenst u nader kennis te maken met de diverse zakelijke mogelijkheden die toegespitst kunnen worden op uw eigen wensen, dan kunt u contact opnemen met Remko van Scheltt via r.vanscheltt@ahoy.nl en telefonisch via +31 (0)10 293 34 18.