MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

ABN AMRO Open - On top of tennis

Bij het ABN AMRO Open zit je boven op het tennis. Toptennis, want sinds 1974 stonden er talloze legendes op de baan in Rotterdam Ahoy. Van Okker tot Ashe, van Borg tot Connors en van Hewitt tot Federer: dit prestigieuze ATP 500-toernooi is al bijna een halve eeuw een podium voor de huidige én aanstaande wereldtop. Tegelijkertijd is het sinds 2009 ook een strijdtoneel voor rolstoeltennis op het allerhoogste niveau, met deelnemers als Houdet, Fernandez en Reid. Deze goede reputatie dankt het ABN AMRO Open aan zijn constante zoektocht naar vernieuwing, waardoor het is uitgegroeid tot een veelzijdig evenement voor iedereen: zakelijk en privé, jong en oud, sportief en maatschappelijk geïnteresseerden.

 

Negen dagen toptennis, en nog véél meer

Naast toptennis biedt het toernooi ook veel 'On Top of Tennis’. Als bezoeker wordt u met open armen ontvangen en uitgenodigd om negen dagen toptennis te combineren met allerlei zakelijke mogelijkheden,  culinaire ervaringen en sportieve- en maatschappelijke initiatieven . Ontdek hieronder wat het ABN AMRO Open 'on top of tennis’ maakt:

 

Vrijwilligers

Bij het ABN AMRO Open zijn er vele vrijwilligers actief. Samen met een hecht team zorgen wij ervoor dat dit een onvergetelijke week wordt. De vrijwilligers die helpen tijdens het evenement zullen zich inzetten voor informatievoorziening van de bezoeker, toegang tot en begeleiding op locatie. Meer informatie over de aanmeldprocedure volgt in aanloop naar het toernooi; hou onze kanalen in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

 

Lees meer over het ATP Tour 500 toernooi of het rolstoeltennistoernooi binnen ABN AMRO Open.