Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

ABN AMRO

ABN AMRO Open

Al sinds 1974 is ABN AMRO betrokken bij het ABN AMRO Open in Rotterdam Ahoy. Daarmee sponsoren wij dit evenement al meer dan 45 jaar - de langste sponsorrelatie binnen de ATP Tour. Richard Krajicek maakte in de jaren ’80 zijn entree op het toernooi als ballenjongen en speelde later jarenlang mee in de top tien van de wereld. Dé droom natuurlijk ook van alle fanatieke ballenjongens -en meisjes die dit jaar op het toernooi te zien zijn. Richard’s grootste overwinning was Wimbledon in 1996. Het ABN AMRO Open won hij 2 keer: in 1995 en 1997. Sinds zijn aantreden als toernooidirecteur in 2004 heeft hij het toernooi internationaal op de kaart gezet.

ABN AMRO Open rolstoeltennistoernooi

Dit jaar vindt ook de 15e editie plaats van het rolstoeltennistoernooi binnen ABN AMRO Open. De twaalf beste spelers van het internationale rolstoeltennis komen naar Rotterdam om daar het allerhoogste niveau te laten zien van deze bijzondere sport. Zij strijden in het enkel- en dubbelspel om de titel, met Olympisch goudenmedaillewinnaar Esther Vergeer als deskundig en bevlogen toernooidirecteur.

ABN AMRO en gedrevenheid

Wij verbinden ons graag aan ambitieuze mensen die verder willen komen en daar helemaal voor gaan: want zij vormen de drijvende kracht achter onze maatschappij. Als bank zetten we graag ons netwerk, onze deskundigheid en middelen in om deze gedrevenheid aan te wakkeren, te stimuleren en te vieren. Daarom steunen we gamechangers in binnen -en buitenland: van vooruitstrevende Dutch Designers en sociaal ondernemers tot gepassioneerde voetballertjes bij Ajax en hockeyers in het hele land. En van de Kidsrights Youngsters tot de helden op het rolstoeltennistoernooi binnen ABN AMRO Open. De verhalen die dit oplevert werken aanstekelijk en daarom vertellen we ze graag. Omdat we weten dat goed voorbeeld doet volgen en dat gedrevenheid overslaat van generatie op generatie.

Richard Krajicek Foundation & Fonds Gehandicaptensport

Naast het stimuleren van toptalent wil ABN AMRO (de tennis)sport in Nederland ook breder ondersteunen. Daarom zijn we al vele jaren betrokken bij de Krajicek Foundation: een stichting die kinderen in achterstandswijken stimuleert om te sporten. Ook zijn we partner van het Fonds Gehandicaptensport, dat zich inzet om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken. Cruciale initiatieven, zo vinden wij, want sporten moet voor iedereen mogelijk zijn.

Wat ABN AMRO voor u kan betekenen

Of het nu gaat om een betaalrekening of het kopen van een huis, u wilt zelf de touwtjes in handen over uw eigen financiële toekomst. ABN AMRO helpt u daarbij door samen die toekomst te plannen.

Hieronder vindt u meer informatie over de financiële producten: