MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

ABN AMRO

ABN AMRO Open Tennistoernooi

Al sinds 1974 is ABN AMRO betrokken bij het ABN AMRO Open in Rotterdam Ahoy. Daarmee sponsoren wij dit evenement al 50 jaar - de langste sponsorrelatie binnen de ATP Tour. Richard Krajicek maakte in de jaren ’80 zijn entree op het toernooi als ballenjongen en speelde later jarenlang mee in de top tien van de wereld. Dé droom natuurlijk ook van alle fanatieke ballenjongens -en meisjes die dit jaar op het toernooi te zien zijn. Richard’s grootste overwinning was Wimbledon in 1996. Het ABN AMRO Open won hij 2 keer: in 1995 en 1997. Sinds zijn aantreden als toernooidirecteur in 2004 heeft hij het toernooi internationaal op de kaart gezet.

ABN AMRO Open rolstoeltennistoernooi

Dit jaar vindt ook de 15e editie van het rolstoeltennistoernooi voor mannen plaats én organiseren we voor het eerst een rolstoeltennistoernooi voor vrouwen. De twaalf beste mannelijke en 8 beste vrouwelijke spelers van het internationale rolstoeltennis komen naar Rotterdam om daar het allerhoogste niveau te laten zien van deze bijzondere sport. Zij strijden in het enkel- en dubbelspel om de titel met Olympisch goudenmedaillewinnaar Esther Vergeer als deskundig en bevlogen toernooidirecteur.

Sponsoring versnelt

Via sponsoring willen we dromen en doelen voor iedereen sneller dichterbij brengen. Onze betrokkenheid zie je terug in sport, kunst en allerlei duurzame en maatschappelijke activiteiten. Onze inzet gaat veel verder dan geld en gaat juist over coaching, netwerkmogelijkheden en kennisoverdracht. We dragen bij aan de ontwikkeling van ambitieuze wereldverbeteraars, bijvoorbeeld via jongerenorganisatie Young Impact en ons ABN AMRO Wereldwinnaarsfonds. We ontwikkelen sportprogramma’s als de Club van Morgen, waarmee we hockeyclubs verduurzamen en inclusiever maken. We helpen musea toegankelijker te worden voor een breed publiek - extra belangrijk nu culturele instellingen vanwege teruggeschroefde subsidies gedwongen worden om meer op eigen benen te staan. En we doen nog veel meer.

Wat ABN AMRO voor u kan betekenen

Of het nu gaat om een betaalrekening of het kopen van een huis, u wilt zelf de touwtjes in handen over uw eigen financiële toekomst. ABN AMRO helpt u daarbij door samen die toekomst te plannen.

Hieronder vindt u meer informatie over de financiële producten: