Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Tickets 2023

Van 11-19 februari 2023 wordt in Rotterdam Ahoy het 50e ABN AMRO Open gehouden. Vanaf het kwalificatietoernooi op zaterdag ben je van harte welkom!

Een lunch of diner arrangement in Ahoy kun je hier binnenkort bijboeken.

  • Zaterdag 11 februari / Kwalificaties 
    Aanvang: 11.00 uur 
    Prijs: €14,50
  • Zondag 12 februari / Kwalicifaties 
    Aanvang: 11.00 uur
    Prijs: €14,50
 
Passe-partout
Voor maandag t/m zondag
Vanaf €325,-
KOOP PASSE-PARTOUT

Bedragen zijn inclusief servicekosten.
 

Kids Day op woensdagmiddag

Tijdens de dagsessie op woensdag staat Rotterdam Ahoy in het teken van duizenden enthousiaste en sportieve kids die genieten van tennis en vele speciale activiteiten! Woensdagmiddag is al jaren een fenomeen voor kinderen tot en met 12 jaar, met een uitgebreide programmering en diverse sportactiviteiten in en rondom de Sports Plaza. Denk aan clinics, signeersessies en zelf actief tennissen. Voor kinderen t/m 12 jaar hebben wij op deze middag een speciaal tarief voor plaatsen op de 2e ring. Voor elke 10 kinderen kan daarnaast ook één volwassen begeleider komen voor hetzelfde speciale tarief. Mocht u als volwassene daarvan gebruik willen maken, neem dan contact op via info@abnamro-open.nl waarbij u vermeldt met hoeveel kinderen en volwassenen bent. Lees hier meer.

Gelijke kansen voor ieder kind: eenmalige donatie Esther Vergeer Foundation of Krajicek Foundation

Ieder kind verdient gelijke kansen. Daarom hebben we de mogelijkheid toegevoegd om een eenmalige donatie te doen aan de Esther Vergeer Foundation of Krajicek Foundation bij kaartaankoop. Lees hieronder waar zij voor staan of bezoek hun websites.

 

Esther Vergeer Foundation

De Esther Vergeer Foundation is in 2004 opgericht door rolstoeltennister en Paralympisch kampioen Esther Vergeer. De Esther Vergeer Foundation geeft kinderen met een lichamelijke beperking de kans om 'gewoon’ te sporten bij een sportvereniging. Door sport leren ze om te gaan met hun beperking, groeit hun zelfvertrouwen en staan ze sterker in de maatschappij. www.esthervergeerfoundation.nl

Krajicek Foundation

Al 25 jaar biedt de Krajicek Foundation kinderen in kwetsbare wijken een veilige plek dicht bij huis waar zij onbezorgd kunnen sporten en spelen. Dit gebeurt onder begeleiding van Krajicek Scholarshippers: jongeren uit de wijk die positief opvallen en die in ruil voor een studiebeurs wekelijks sportactiviteiten op de Krajicek Playground organiseren. www.krajicek.nl

 

Ticketinformatie

De deuren van de Arena gaan open op de volgende tijden:
Dagsessiekaart op maandag t/m vrijdag: vanaf 10.00 uur (wedstrijd start om 11:00)
Dagsessiekaart op zaterdag: vanaf 10.00 uur (start wedstrijd 11:00)
Avondsessiekaart maandag t/m zaterdag: vanaf 18.30 uur (wedstrijd start om 19:30). 
Finaledag kaart: deuren open om 12:00 uur (wedstrijd start om 12:45).

Aanvangstijden onder voorbehoud.

Op onze tickets zijn naast de Algemene Voorwaarden en huisregels van Ahoy ook de speciale voorwaarden van toepassing.

 

Koop alleen tickets via officiële kanalen

Voorkom dat u teveel geld uitgeeft aan toegangsbewijzen voor het ABN AMRO Open door aanschaf via andere voorverkoopadressen! De enige officiële voorverkoopadressen zijn bovengenoemde. Onderstaande bedrijven bieden illegaal tickets aan voor het ABN AMRO Open. De toegangsbewijzen die via deze bedrijven - en tegen hogere tarieven - gekocht zijn worden ongeldig gemaakt en geven geen recht op toegang tot het betreffende evenement. 

LTAticketservice.nl - Tickets123.nl - Besteltickets.com - Worldticketshop.nl - Onlineticketshop.nl - tickets-concerten.nl - budgetticket.nl - ticketunlimited.nl - getmein.nl - ticketstarter.nl - rang1tickets.nl - ticketmeteen.nl - kaartjesentickets.nl - marktnet.nl - tickets-concerten.nl - concertagenda.nl - pepetickets.nl - viagogo.nl - seatwave.nl - koopjespakker.nl

Wij adviseren kopers van tickets via deze bureaus hun kaarten retour te zenden aan het betreffende bureau en hun geld terug te eisen. Het enige officiële verkoopadres voor het ABN AMRO Open is CM.com en de bij hen aangesloten voorverkoopadressen. Deze kantoren hanteren de reguliere tarieven.