Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Voorwaarden

Tickets:
Het is verboden voor tickethouders of toeschouwers om continu data te verzamelen, verspreiden, verzenden, publiceren of vrij te maken van het terrein van het tornooi. Dit geldt voor elke wedstrijd waarbij scores of gerelateerde statistische gegevens vrij komen (vanaf het begin tot het einde van een wedstrijd voor commerciële doeleinden of voor de gokindustrie) Bovendien is het verboden om te filmen, fotograferen, streamen, publiceren, maar ook om binnen de tornooisite geproduceerde geluidsopnamen, foto’s, videobeelden, films, en andere audiovisuele inhoud, of het gaat om live of uitgestelde uitzending, mits betaling of gratis, voor het publiek (of voor derden die deze inhoud voor het publiek beschikbaar maken) beschikbaar te maken, tenzij dit wordt toegestaan in het Accreditatiebeleid van het tornooi. Het voortdurende gebruik van laptops of andere draagbare elektronische apparaten binnen de grenzen (toeschouwers gebied) van het tornooi is verboden. De uitzondering op deze bepaling is goed geaccrediteerde media, tornooi leveranciers en tornooi personeel wanneer het wordt gebruikt bij de uitvoering van hun taken.

Credentialing office: 
Het is verboden voor accreditatie houders om om continu data te verzamelen, verspreiden, verzenden, publiceren of vrij te maken van het terrein van het tornooi. Dit geldt voor elke wedstrijd waarbij scores of gerelateerde statistische gegevens vrij komen (vanaf het begin tot het einde van een wedstrijd voor commerciële doeleinden of voor de gokindustrie) Bovendien is het verboden om te filmen, fotograferen, streamen, publiceren, maar ook om binnen de tornooisite geproduceerde geluidsopnamen, foto’s, videobeelden, films, en andere audiovisuele inhoud, of het gaat om live of uitgestelde uitzending, mits betaling of gratis, voor het publiek (of voor derden die deze inhoud voor het publiek beschikbaar maken) beschikbaar te maken, tenzij dit wordt toegestaan in het Accreditatiebeleid van het tornooi. Het voortdurende gebruik van laptops of andere draagbare elektronische apparaten binnen de grenzen (toeschouwers gebied) van het tornooi is verboden. De uitzondering op deze bepaling is goed geaccrediteerde media, tornooi leveranciers en tornooi personeel wanneer het wordt gebruikt bij de uitvoering van hun taken.

Media Room: 
Het is niet toegestaan voor personen van de media om continu data te verzamelen, verspreiden, verzenden, publiceren of vrij te maken van het terrein van het tornooi. Dit geldt voor elke wedstrijd waarbij scores of gerelateerde statistische gegevens vrij komen (vanaf het begin tot het einde van een wedstrijd voor commerciële doeleinden of voor de gokindustrie) Bovendien is het verboden om te filmen, fotograferen, streamen, publiceren, maar ook om binnen de tornooisite geproduceerde geluidsopnamen, foto’s, videobeelden, films, en andere audiovisuele inhoud, of het gaat om live of uitgestelde uitzending, mits betaling of gratis, voor het publiek (of voor derden die deze inhoud voor het publiek beschikbaar maken) beschikbaar te maken, tenzij dit wordt toegestaan in het Accreditatiebeleid van het tornooi. Het voortdurende gebruik van laptops of andere draagbare elektronische apparaten binnen de grenzen (toeschouwers gebied) van het tornooi is verboden. De uitzondering op deze bepaling is goed geaccrediteerde media, tornooi leveranciers en tornooi personeel wanneer het wordt gebruikt bij de uitvoering van hun taken.