Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

#NextGen Day

Bezoek het ABN AMRO Open 2023 met uw leerlingen of studenten!

Speciaal voor middelbare scholieren en studenten is het op donderdag 16 februari 2023 #NextGen Day. Aanvullend op het kijken naar de tennistoppers op het centre court van Rotterdam Ahoy, bieden we die dag een speciaal vakinhoudelijk- of sportief programma. Bovendien bezoeken leerlingen van (sport)klassen op middelbare scholen en studenten van MBO, HBO of WO (sport)opleidingen het grootste tennistoernooi van Nederland met een fikse korting. 

Vakinhoudelijk programma 

Binnen het vakinhoudelijke programma ontvangen de studenten een presentatie van Gijs de Jong, Secretaris-Generaal van de KNVB. Hij neemt de studenten mee in de fascinerende wereld van de internationale sport, vanuit zijn ervaringen in het internationale voetbal.

Tijdens eerdere edities verzorgden aansprekende sportmarketing en evenementenprofessionals als Sietse Bakker (Eurovisie Songfestival), Jan de Jong (Directeur Eredivisie), Anita Elberse (hoogleraar Harvard Business School) en Iwan Spekenbrink (CEO van Team DSM) een presentatie tijdens #NextGen Day. 

Hierna krijgen de studenten een rondleiding achter de schermen waarbij zij inzicht krijgen in wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een groots sportevenement als het ABN AMRO Open. Het gehele vakinhoudelijke programma bedraagt circa 45 tot 60 minuten.

11.30 uur    NextGen presentatie
Hierna          Backstage rondleiding achter de schermen

Sportief programma 

Een tweede optie is om op #NextGen Day te kiezen voor een sportieve invulling van het programma. De Laurense Tennis Academy, mede opgericht door de Nederlandse toptrainer Sven Groeneveld, voormalig coach van o.a. Esther Vergeer en Maria Sharapova, biedt een groepsclinic van 45 minuten aan op een van de tennisbanen van het toernooi. Indien de tijden voor de donderdag volgeboekt zijn, wordt het sportieve programma ook op andere dagen aangeboden. Hierover wordt contact opgenomen.

Wat is #NextGen Day?

- Speciaal voor leerlingen van middelbare sportklassen, MBO, HBO of WO-sportopleidingen 
- Groepsgrootte van minimaal 20 leerlingen / studenten + begeleiders per groep (aanmelden met meerdere groepen is mogelijk) 
- Kosten per kaart slechts € 20,- (normaal tarief € 43,50 incl. servicekosten) per persoon (incl. BTW en reserveringskosten) 
- Naast tribune tickets om de wedstrijden op het centre court te kijken, de keuze uit het vakinhoudelijke of sportieve programma

Dagprogramma #NextGen Day:

Vanaf 10.00 uur - Welkom in Rotterdam Ahoy 
11.00 uur - Start eerste wedstrijden op het centre court 
Tussen 10.00 - 18.00 uur - Vakinhoudelijk of sportief programma (45 minuten) 
Tussen 10.00 - 18.00 uur - Wedstrijden bekijken op centre court 
18.00 uur - Einde van het programma

Tickets bestellen

Tickets voor #NextGen Day zijn te bestellen via https://www.abnamro-open.nl/form/nextgenday

Vragen

Neem voor meer informatie contact op via info@abnamro-open.nl 

 

LET OP: 
Er is slechts een beperkt aantal tickets voor studenten beschikbaar. De kaarten kunnen alleen door middelbare scholen, MBO, HBO of WO-opleidingen worden aangeschaft. Zolang de voorraad strekt en de Kassa van Rotterdam Ahoy behoudt het recht om aanvragen te weigeren. Pas na betaling van de factuur is de reservering definitief. Betaalde kaarten kunnen niet worden gerestitueerd. De kaarten worden vooraf via onze Close app gedeeld, waarna ze kunnen worden verspreid onder de leerlingen/studenten.