Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Ballenkinderen gezocht!

Ballenkinderen gezocht! Meld je aan voor de selectiedag en kom in actie op het ABN AMRO Open


Ben je 12 tot 16 jaar en helemaal gek van tennis? Voor de aankomende ABN AMRO Open (ATP Tour en ITF Wheelchair Tour) in februari 2023 zijn we weer op zoek naar enthousiaste ballenjongens en -meisjes. Jij kunt meedoen, ook als je een lichamelijke beperking hebt. Meld je nu aan, wie weet word jij ons nieuwste talent tussen de sterren op het centre court in Rotterdam Ahoy!

Op onze jaarlijkse selectiedag - op 11 december in Rotterdam - krijgt iedereen de kans om zich te laten zien. Want een ballenmeisje of -jongen ben je niet zomaar. Je moet een echte doorzetter zijn, die het spel goed kent. En je hebt ook wat balgevoel nodig. Twijfel je? Geen zorgen, het allerbelangrijkst is dat je enthousiast bent.

Belangrijke informatie voor ouders en verzorgers

Om als ballenjongen of -meisje deel te nemen aan het ABN AMRO Open 2023, moet uw zoon of dochter beschikbaar zijn op de volgende dagen:

  • 11 december 2022 (selectiedag in Rotterdam);
  • 15 januari 2023 (oefendag);
  • 11 en 12 februari 2023 (kwalificatie);
  • Zo veel mogelijk, ook overdag, beschikbaar tijdens het ABN AMRO Open van 13 t/m 19 februari 2023.

 

Het toernooi zelf vindt overdag en 's avonds plaats. Overdag betekent van 10.00 tot 19.30, 's avonds tot het einde van de wedstrijd. Dat kan ook na middernacht zijn. Toestemming van school is noodzakelijk om deel te nemen. Hiervoor stelt de organisatie een brief beschikbaar vanuit het toernooi. Er wordt gewerkt in een schema dat wordt bepaald door de coördinator van de ballenkinderen.

Ook kinderen met een lichamelijke beperking zijn als ballenjongen of -meisje van harte welkom. We hopen zo veel mogelijk verschillende kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Vanwege de veiligheidsvoorschriften van de organisatie is het voor kinderen in een rolstoel of met een visuele beperking helaas niet mogelijk om deel te nemen. 

Aanmelden is mogelijk tot en met 1 december. Direct daarna ontvangen alle ingeschreven kinderen bericht of ze wel of niet zijn uitgenodigd voor de selectiedag.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier 

 


Alle persoonsgegevens die de Organisatie van jou verkrijgt, worden behandeld in overeenstemming met de AVG. Deze gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt om je op de hoogte te houden van het verloop van de actie waarvoor je je op deze pagina inschrijft. De algemene voorwaarden van de actie vind je hier.