MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

BELEEF HÉT HOSPITALITY EVENT VAN NEDERLAND

Zoek je naar een memorabele gelegenheid om jouw zakelijke relaties te verrassen? Markeer 10 tot en met 18 februari maar in de agenda, want dan vindt de 51e editie van het ABN AMRO Open plaats. Dit ATP-500 toernooi is niet alleen een sportief hoogtepunt, maar biedt ook een unieke kans voor hospitality en relatiebeheer op topniveau. Jaarlijks verzamelen de wereldtop tennisspelers zich in Rotterdam Ahoy, wat het evenement transformeert in het grootste netwerkplatform van Nederland.

EEN EXCLUSIEF HOSPITALITY EVENT VOOR UW ZAKELIJKE RELATIES

Het ABN AMRO Open staat bekend als een premium hospitality event, waar je in een ontspannen sfeer samen met jouw relaties kunt genieten van live toptennis. Van het VIP-Dorp The Club met zijn luxe arrangementen, tot aan privéloges en exclusieve suites, compleet met culinaire hoogstandjes uit pop-up Michelin-sterrenrestaurants. Wij zorgen voor een ongeëvenaarde ambiance, zowel op de tennisbaan als daarbuiten.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP 

 

VERKEN DE ZAKELIJKE HOSPITALITY OPTIES

Tijdens het ABN AMRO Open kan je een onderscheidend relatie-evenement creëren voor jouw zakelijke contacten of medewerkers. Geniet van de beste zitplaatsen in het stadion, waar je de actie van dichtbij meemaakt. Je hebt toegang tot exclusieve VIP-lounges voor een ultieme culinaire ervaring en een drankje terwijl je de wedstrijden volgt. Deze ervaring zal ongetwijfeld indruk maken op jouw relaties of teamleden. Onze diverse zakelijke opties kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen. Hieronder een overzicht van onze standaard zakelijke hospitality opties:

  • VIP-DORP The Club: Netwerk in een unieke en sfeervolle setting.
  • CLUB PACKAGES: Kies een sessie en geniet van een luxe arrangement. Prijzen starten vanaf €259 per persoon per sessie.
  • CLUB MEMBERSHIP: Beleef de hele week wedstrijden vanuit uw eigen 6-persoons weekloge aan het centre court voor €8.300, of kies voor een flexibel 3-dagen bezoek voor €5.300.
  • PREMIUM CLUB MEMBERSHIP: Ervaar het event op een exclusieve manier met uw eigen hospitality suite in The Club, inclusief een 10-persoonsloge aan het centre court. Een week suite van 45m2 kost €42.500, met flexibele dagopties vanaf €6.750.
  • MEETINGS & SEMINARS: Organiseer jouw meetings en seminars in het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre, gekoppeld aan uw producten of diensten. Prijzen op aanvraag.
  • SPONSORING & ACTIVATIES: Ontdek alle mogelijkheden hier.

 

NEEM VOOR DE ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN CONTACT OP

Geïnteresseerd in onze zakelijke hospitality opties? Bekijk alle details in onze uitgebreide hospitality brochure.

BEKIJK DE BROCHURE

Klaar om te boeken? Vul dan eenvoudig het bestelformulier hier in.

BOEK HIER DIRECT

Voor een persoonlijke bespreking van alle mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op met Remko van Scheltt via r.vanscheltt@ahoy.nl