MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

Tickets voor ABN AMRO WTT 2021 worden doorgezet naar 2022

14 Januari 2021

Het 48e ABN AMRO World Tennis Tournament wordt in 2021 gehouden van 1 tot en met 7 maart. Gezien het huidige epidemiologische beeld en de bijbehorende maatregelen, is het steeds minder voor de hand liggend dat er substantieel publiek aanwezig kan zijn. Gezien de benodigde voorbereidingstijd is besloten de reeds verkochte tickets door te schuiven naar de 49e editie in 2022.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Hoezeer we het ook betreuren, hakken we de knoop door om nu reeds het besluit te nemen dat wij alle toegangskaarten voor de komende editie doorschuiven naar 2022. Op die wijze heeft ieder fan in ieder geval zekerheid dat hij volgend jaar het toernooi bij kan wonen op de plek en de dag dat hij of zij dat wil. Als last-minute blijkt dat we toch plaatsen aan kunnen bieden voor 2021, zullen we de mensen die nu al tickets hebben in de gelegenheid stellen om hier gebruik van te maken.”

Publiek
De nu genomen stap betekent niet dat er per definitie geen publiek aanwezig zal zijn. In het geval dit toch mogelijk blijkt, wordt contact opgenomen met de mensen die nu al over tickets beschikken. Omdat de capaciteit naar verwachting beperkt zal zijn, wordt dit in een later stadium bekend gemaakt en is er nu reeds gekozen om de tickets van 2021 door te schuiven naar 2022.

Het toernooi thuis en online beleven
De tennisfans kunnen het ABN AMRO World Tennis Tournament ook vanuit huis prima volgen. Alle wedstrijden zijn live te volgen op Ziggo Sport, maar ook op Ziggo Sport Totaal dat speciaal voor deze editie een van hun kanalen zal openzetten zodat ook niet-abonnees het toernooi in zijn geheel kunnen volgen. Het finaleweekend is ook te zien bij de NOS.

Daarnaast wordt een aantal online activiteiten ontwikkeld om er voor te zorgen dat de sportliefhebber in Nederland het toernooi op unieke wijze kan blijven beleven.Terug naar overzicht
Tickets voor ABN AMRO WTT 2021 worden doorgezet naar 2022