Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Havenbedrijf Rotterdam opnieuw partner ABN AMRO World Tennis Tournament

12 Februari 2022
Havenbedrijf Rotterdam opnieuw partner ABN AMRO World Tennis Tournament

Havenbedrijf Rotterdam verbindt zich opnieuw aan het ABN AMRO World Tennis Tournament, dat dit jaar van 5 tot en met 13 februari in Rotterdam plaatsvindt. Het sloot daartoe een meerjarige sponsorovereenkomst af voor de jaren 2023-2025.

Door de coronabeperkingen kent het toernooi ook dit jaar een speciale editie. Vorig jaar vond het toernooi nog zonder publiek plaats. Dit keer mogen per dagdeel 1250 gasten van het toptennis in Ahoy genieten. Rotterdam Ahoy en het Havenbedrijf Rotterdam gaan ervan uit dat 2023 weer een normale editie wordt. Als Premium Club Member beschikt het Havenbedrijf dan het gehele toernooi over een hospitality suite in VIP-dorp The Club om haar relaties te ontvangen en wedstrijden vanuit de loge aan het centre court te volgen.

Partners
Havenbedrijf en zijn klanten voelen zich op dit oer-Rotterdamse evenement van internationale allure thuis. 'We merken dat onze klanten een uitnodiging zeer waarderen en dat het aanwezige netwerk tot de verbeelding spreekt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat dit soort internationale topevenementen in onze stad gehouden worden. Dat is goed voor Rotterdam en daarmee ook voor de haven', aldus Richard van der Eijk, hoofd Communications & External Affairs van het Havenbedrijf.

Ook Jolanda Jansen, directeur Rotterdam Ahoy, is blij met de verlenging van het contract. 'Wij willen de Rotterdamse havengemeenschap graag onderdeel laten zijn van ons toernooi en daar is de betrokkenheid van het Havenbedrijf belangrijk voor. We zijn heel verheugd dat er - ondanks de twee jaren waarin corona een grote rol speelde - verlengd is.'

De 50e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt plaats op 4 tot en met 12 februari 2023.Terug naar overzicht