Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Ivan Dodig/Austin Krajicek enige geplaatste dubbel in halve eindstrijd

17 Februari 2023
Dodig/Krajicek

Het is even wennen, maar in de halve eindstrijd van het dubbelspel van het ABN AMRO Open staat dit jaar geen enkele Nederlandse speler. De koppels Botic van de Zandschulp/Tallon Griekspoor, titelverdedigers Robin Haase/Matwé Middelkoop en Wesley Koolhof met zijn Britse dubbelpartner Neal Skupski werden in de openingsronde uitgeschakeld.

In totaal hebben drie van de vier geplaatste dubbels Rotterdam Ahoy verlaten. Alleen het als derde geplaatste dubbel Ivan Dodig/Austin Krajicek bereikte de halve finales. De inmiddels 38-jarige Ivan Dodig (rechts op de foto) bewaart goede herinneringen aan het Rotterdamse centre court, want de Kroaat won in 2017 met de Spanjaard Marcel Granollers het dubbelspel.

Dodig en Krajicek sluiten de zaterdagavond af met hun duel tegen de Belgische qualifiers Sander Gille en Joran Vliegen. Maar eerst wordt de voorlaatste speeldag van de jubileumeditie van het ABN AMRO Open om 13.00 uur geopend met het duel tussen het Duitse duo Kevin Krawietz/Tim Puetz tegen de Indiase routinier Rohan Bopanna met de Australiër Matthew Ebden.Terug naar overzicht