MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

LONGi partner van de ATP Tour en het ABN AMRO Open

03 April 2023

Vandaag is aangekondigd dat LONGi Green Energy Technology wereldwijd partner wordt van de ATP Tour en een aantal toernooien. Het ABN AMRO Open is één van de toernooien waar de keuze van het zonnetechnologie bedrijf op is gevallen. Het ABN AMRO Open wordt van 10 tot en met 18 februari 2024 gehouden  in Rotterdam Ahoy.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "We zijn er trots op dat deze nieuwkomer in de tennissport de keuze maakt om ook het ABN AMRO Open te omarmen. Het laat zien dat we in staat zijn om ook voor grote internationale spelers een mooi platform te zijn. We kijken er naar uit om met LONGi aan de slag te gaan.”

Diverse toernooien

Als onderdeel van het partnership met de ATP wordt LONGi de ATP Tour’s exclusieve Global Solar Energy Partner. Het wordt daarnaast tevens sponsor van een reeks individuele toernooien. Dit zijn, naast het ABN AMRO Open, de Rolex Shanghai Masters, Movistar Chile Open, Miami Open presented by Itau, Mutua Madrid Open, Terra Wortmann Open (Halle), Laver Cup, Kinoshita Group Japan Open Tennis Championships and Nitto ATP Finals, waarmee het aanwezig is bij toernooien in Azië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika.

Over LONGi

LONGi, opgericht in 2000, zet zich in om 's werelds toonaangevende bedrijf op het gebied van zonnetechnologie te zijn, met de nadruk op waardecreatie in een volledige energietransitie.

Binnen haar missie om 'het beste uit zonne-energie te halen om een groene wereld op te bouwen', heeft LONGi zich toegelegd op technologische innovatie en heeft het vijf bedrijfssectoren opgericht, waaronder monosiliciumwafercellen en -modules, commerciële en industriële gedistribueerde zonne-oplossingen, groene energie-oplossingen en waterstof apparatuur. Het bedrijf heeft zijn capaciteiten om groene energie te leveren aangescherpt en heeft meer recentelijk ook groene waterstofproducten en -oplossingen omarmd om de wereldwijde koolstofvrije ontwikkeling te ondersteunen. Voor meer informatie over LONGi: www.longi.com/en

Samenwerking met de ATP

Alle informatie over de samenwerking tussen LONGi en de ATP is hier te vinden.



Terug naar overzicht
Longi partnership