Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

'Rotterdam kent een imposante historie’

12 Februari 2023
gaudenzi

Felix Auger-Aliassime verliet vorig jaar Rotterdam Ahoy met zijn eerste ATP-titel. De Canadese titelverdediger keek vreemd op toen hij zaterdagavond zijn rentree op het centre court maakte. De baan had tijdelijk een ware metamorfose ondergaan naar een sfeervol restaurant met veertig grote tafels. Dat was natuurlijk niet zo maar gebeurd. Het ABN AMRO Open vierde de 50e verjaardag met veel prominente gasten.


Andrea Gaudenzi sprak als voorzitter van de Association of Tennis Professionals (ATP) lovende woorden over het toernooi in Rotterdam: ”De beste spelers waren hier,” vertelde de Italiaan, die zelf de nummer achttien van de wereld was maar in Ahoy bij zijn eenmalige optreden niet door de kwalificatie wist te komen.  ”Dit is een speciaal toernooi. Rotterdam kent een imposante historie met één van de langst lopende partnerships op de Tour. Toernooidirecteur Richard Krajicek heeft mij vandaag een rondleiding gegeven en dat was allemaal heel indrukwekkend. Het toernooi is naar een steeds hoger niveau gebracht.”
 

Foto: Andrea Gaudenzi van de ATP (links) overhandigt een cadeau aan Jolanda Jansen van Rotterdam Ahoy en Robert Swaak van hoofdsponsor ABN AMRO.Terug naar overzicht