MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

Sterren stralen bij onvergetelijk openingsdiner

12 Februari 2023

Een sterrendiner op het centre court: ter ere van het 50-jarig jubileum verraste de organisatie van het ABN World Open ruim 300 (oud-)kampioenen en prominenten op zaterdag met een ongeëvenaard diner in Rotterdam Ahoy. Vier sterrenchefs bezorgden de genodigden een avond die bol stond van sterke verhalen en culinaire hoogtepunten.

De gasten, onder wie burgemeester Aboutaleb van Rotterdam ('dit toernooi zorgt voor positieve publiciteit van de stad over de hele wereld’), werden bediend op een fraai uitgelicht centre court. Voormalige topspelers als Michiel Schapers, Jacco Eltingh en Mark Koevermans haalden oude herinneringen op terwijl ze genoten van de speciale gerechten. De sterrenchefs Mario Ridder (Joelia), Erik van Loo (Parkheuvel), Fred Mustert (Fred) en Jos Grootscholten (Perceel) verzorgden ieder één gerecht.

Voor de sterrenchefs, samen goed voor zes Michelinsterren, was het bovendien de start van een bijzondere week voor tennisliefhebbers. Want niet alleen de genodigden bij het openingsdiner, maar ook fans kunnen in Rotterdam Ahoy genieten van dit bijzondere viergangenmenu. Dus neem plaats bij 'Chef’s Table’ en onderga deze bijzondere ervaring, ontstaan uit een culinair samenspel van de vier topchefs.

Ben je meer op zoek naar een snelle hap? Ook daarvoor zijn volop mogelijkheden in Ahoy. Kijk voor alle horecagelegenheden in Ahoy bij de 'Taste on top of tennis’ .

BEKIJK ALLE RESTAURANTSTerug naar overzicht
diner centre court