MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

Lexus nieuwe Official Car Supplier van ABN AMRO Open

26 Januari 2024
  • Lexus nieuwe Official Car Supplier van ABN AMRO Open tennistoernooi in Rotterdam
  • ABN AMRO Open vindt plaats van 10 t/m 18 februari
  • Volledig geëlektrificeerde vloot van Lexus-modellen te zien tijdens toernooi
  • Nieuwe Lexus LBX krijgt prominente plek tijdens toernooi
  • Lexus is Official Automotive Partner van ATP Tour
     

Lexus is de nieuwe Official Car Supplier van het ABN AMRO Open tennistoernooi in Rotterdam. Tijdens het toernooi komen verschillende geëlektrificeerde Lexus-modellen in actie voor het vervoer van spelers en officials. Ook kunnen de bezoekers voor het eerst kennismaken met de nieuwe Lexus LBX.

Met het nieuwe partnerschap breidt Lexus de betrokkenheid bij de tennissport verder uit. Eerder werd Lexus al de Official Automotive Partner voor de ATP Tour. Na de toernooien in Montpellier en Marseille is het ABN AMRO Open het derde ATP-toernooi van 2024. Tijdens het ABN AMRO Open komen zes van de top-10 spelers in actie.

 

Dirk Jan van der Woude, directeur van Lexus Nederland: "Ik ben trots dat we met Lexus de Official Car Supplier van het ABN AMRO Open zijn. Hiermee versterken we het internationale partnership dat Lexus heeft met de ATP Tour. Het ABN AMRO Open is een van de meest innovatieve toernooien in de tennissport en past heel goed bij het merk Lexus. Innovatie, kwaliteit en vakmanschap staan bij Lexus voorop.”
 

Continu verbeteren

Richard Krajicek, Toernooidirecteur ABN AMRO Open: "Lexus is een merk dat, net als het ABN AMRO Open, altijd nog beter wil worden. Om die reden zijn we er trots op dat zij de mondiale verbintenis met de ATP Tour ook vertalen naar een samenwerking met ons. We kijken ernaar uit om met elkaar onze spelers op stijlvolle wijze naar Rotterdam Ahoy te vervoeren.”

 

Lexus LBX te zien in Rotterdam

Lexus zet verschillende geëlektrificeerde modellen in tijdens de ABN AMRO Open. De hybride- en plug-in hybride-elektrische Lexus NX en RX zullen gebruikt worden voor het vervoer van spelers en officials tijdens het toernooi in Rotterdam.

De nieuwste toevoeging aan het modellengamma van Lexus, de LBX, is ook al in Rotterdam te zien tijdens het ABN AMRO Open. Dit nieuwe populaire model wordt aan het einde van dit kwartaal in Nederland geïntroduceerd. Naast de LBX zijn ook de Lexus NX en de batterij-elektrische RZ tijdens het toernooi te zien.

 

Met de toevoeging van de compacte premium hybride-elektrische Lexus LBX heeft Lexus in alle populaire SUV-segmenten een krachtig, efficiënt en verfijnd model. Daarnaast levert Lexus de bijzondere LC Coupé en Cabriolet, de comfortabele ES executive sedan en de luxe LS-sedan.

Meest betrouwbare automerk van Nederland

Eerder deze week werd Lexus benoemd tot meest betrouwbare automerk van Nederland door de Consumentenbond. Uit onderzoek onder bijna 30.000 autobezitters bleek Lexus het meest betrouwbare merk en de Lexus NX het meest betrouwbare model.

Klik hier voor de laatste nieuwsberichten over Lexus. Terug naar overzicht
Lexus nieuwe Official Car Supplier van ABN AMRO Open