MenuMenu
NLMenu
EN
Zoeken

Supporter van overwinnaars

SUPPORTER VAN OVERWINNAARS

In de wereld van gelijke kansen moeten we sneller stappen maken. Zoals in de tennissport. Bij elke tennisser is de weg naar succes er namelijk eentje vol obstakels. Voor de één zijn die klein. Voor de ander een stuk groter. Maar met de juiste drive en de juiste support kunnen ze allemaal overwonnen worden. Daarom zijn we hoofdsponsor van het ABN AMRO Open én oprichter van het rolstoeltennistoernooi dat hier onderdeel van uitmaakt. Zo creëren we gelijke kansen voor elke tennisser. Zowel op de baan als ernaast.

 

Het verhaal van Jiske Griffioen

Jiske Griffioen zette in 2017 noodgedwongen een punt achter haar carrière. In 2020 besloot ze toch om haar racket weer op te pakken. Een comeback maken op je vierendertigste is niet voor iedereen weggelegd. Het is een weg vol hobbels. Vind maar eens de juiste begeleiding. Nieuwe sponsoren. Of nog belangrijker: het geloof dat je nog steeds van elke tegenstander kan winnen. Jiske Griffioen gooit daar nog een schepje bovenop. Zij wil haar comeback verzilveren met eremetaal. Op elk toernooi dat ze speelt. Want met de juiste drive en support, overwin je elk obstakel. Dat laat Jiske op het ABN AMRO Open wederom zien.

 

Het verhaal van Ruben Spaargaren

Ruben kreeg op zijn tiende plotseling een bloeding in zijn rug, waardoor hij een dwarslaesie opliep. Als je op je tiende een compleet nieuwe sport moet aanleren is de weg naar succes er eentje vol uitdagingen. Het vinden van een goede trainer. Financiële support. En nog moeilijker: de wil om jezelf elke dag te verbeteren. Ondanks alle obstakels vond Ruben Spaargaren zijn weg naar de top. Sterker nog, de absolute wereldtop. Met de juiste drive en support, overwin je elk obstakel. Ruben’s deelname aan het ABN AMRO Open is daar het ultieme bewijs van.

Vertel me meer 

Meer lezen over hoe ABN AMRO met sponsoring gelijke kansen in de sport versnelt? Dat kan hier