Restaurants
Bekijk onderstaande onze digitale brochure en ontdek de diverse mogelijkheden die het ABN AMRO Open op culinair vlak te bieden heeft. Graag laten we u en uw gasten nader kennismaken met het uitgebreide aanbod. Hieronder een korte omschrijving van de toprestaurants en unieke horecagelegenheden die gehuisvest zijn op ons toernooi.
Alleen bezoekers met toegang tot VIP-dorp The Club hebben toegang tot onderstaande restaurants.
Twee chefs één verfijnde versie! Een restaurant waar je geweest wil zijn! Voel je thuis in onze orangerie, die in Parijs niet zou misstaan. Stap binnen voor een heerlijke lunch of diner.
De twee chefs Mario Ridder & Fred Mustert presenteren tijdens deze editie van het ABN AMRO Open: Lemon Tree. Lemon Tree is een concept dat zich kenmerkt door een lichte keuken met in elk gerecht een citrus touch. Alle zintuigen worden geprikkeld met de simpele, smaakvolle gerechten. Mario & Fred serveren seizoensmenu’s met de keuze uit vlees, vis, gevogelte en vegetarische gerechten. The Lemon Tree laat u puur en intens genieten.
De klassiekers uit de Italiaanse keuken, gepresenteerd in een trendy restaurant met warmte en sfeer. Welkom in Fausto, by Maison.
Het restaurant Seventy One, open sinds 2021, is vernoemd naar het jaar '1971'. Het jaar dat Rotterdam Ahoy werd geopend. Sfeervol én in het hart van Rotterdam Ahoy!
Bekend in Rotterdam als bier & spijsparadijs, opent de Gele Kanarie een pop-up café op het ABN AMRO Open. Ideaal voor een heerlijk 12-uurtje, diner of borrel.
Wie is er nou niet gek op deze Japanse tapas? Deze all-time favourite mag niet ontbreken op het ABN AMRO Open.
Wie van speciaalbier houdt, kan zijn hart ophalen in de pop-up vestiging van de Bierboutique op het ABN AMRO Open. Op het menu staat, behalve diverse soorten bier, voor elk wat wils. Met het aanbod aan food & driks weten ze wederom een optimale culinaire invulling te geven aan de bezoekers van The Club. Een reservering is niet nodig, loop gezellig binnen!
Stap binnen in Wijnbar 'Orangerie', waar je geniet van de beste smaken uit de zee, gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart.