Menu
NLMenu
EN
Zoeken
Zoeken

Restaurants

Bekijk onze digitale cateringbrochure en ontdek de diverse mogelijkheden die het ABN AMRO Open op culinair vlak te bieden heeft. Graag laten we u en uw gasten nader kennismaken met het uitgebreide aanbod. Hieronder een korte omschrijving van de toprestaurants en unieke horecagelegenheden die gehuisvest zijn op ons toernooi.

Alleen bezoekers met toegang tot VIP-dorp The Club hebben toegang tot onderstaande restaurants.

Chefs Table

Vier sterrenchefs pakken dit jaar opnieuw uit met de succesvolle Chefs Table tijdens het ABN AMRO Open. Voor zowel de lunch als het diner neemt iedere chef één van de vier gangen voor zijn rekening. Een unieke ervaring in een bijzondere setting!

Reserveer nu!

Lemon Tree

Mario Ridder, topchef van restaurant Joelia, komt tijdens deze editie van het ABN AMRO Open terug met Lemon Tree. Het restaurant kenmerkt zich door een lichte keuken met in elk gerecht, zoals de naam al doet vermoeden, een citrustouch.

Reserveer nu!

Restaurant Seventy One

Het gloednieuwe Restaurant Seventy One, open sinds 2021, is vernoemd naar het jaar '1971'. Het jaar dat Rotterdam Ahoy werd geopend. Sfeervol én in het hart van Rotterdam Ahoy!

Reserveer nu!

De Gele Kanarie

Bekend in Rotterdam als bier & spijsparadijs, opent de Gele Kanarie een pop-up café op het ABN AMRO Open. Ideaal voor een heerlijk 12-uurtje, diner of borrel.

Reserveer nu!

Bierboutique

Wie van speciaalbier houdt, kan zijn hart ophalen in de pop-up vestiging van de Bierboutique op het ABN AMRO Open. Op het menu staat, behalve diverse soorten bier, voor elk wat wils. Met het aanbod aan food & driks weten ze wederom een optimale culinaire invulling te geven aan de bezoekers van The Club.

Reserveer nu!

The Harbour Club

Met verschillende vestigingen in binnen- en buitenland slaat dit restaurant opnieuw zijn vleugels uit in The Club. Voor een mooi glas champagne, in combinatie met heerlijke seafoodgerechten, kunt u ook hier terecht voor lunch en diner.

Reserveer nu!

Sushi Bar

Wie is er nou niet gek op deze Japanse tapas? Deze all-time favourite mag niet ontbreken op het ABN AMRO Open.

Reserveer nu!

Restaurant Groen

In dit restaurant van Maison wordt een nieuwe definitie gegeven aan vegetarisch comfort food van over de hele wereld. Gerechten waar je blij van wordt, geïnspireerd op traditionele keukens. Verrassend lekker voor iedereen die houdt van bourgondische gastronomie, en tóch GROEN.

Reserveer nu!